Over LetsGrow.com

De slimste jongens van de kas

LetsGrow.com

LetsGrow.com is al circa twintig jaar hét platform van de glastuinbouw, zowel nationaal als internationaal. Iedere glastuinbouwteler kan zich aansluiten bij LetsGrow.com om inzicht te krijgen in wat er in de kas gebeurt. Door slim gebruik te maken van uw eigen data, leveren wij analyses en adviezen die leiden tot een hoger rendement; onder andere door kwaliteitsverbetering van de productie en nauwkeurige oogstprognoses. De algoritmes zijn gebaseerd op de gegenereerde data uit de kas, plantfysiologie en Artificial Intelligence. De combinatie tussen deze drie elementen maakt LetsGrow.com uniek en ondersteunt de telers door exact inzicht te bieden in hun data vanuit één platform (MyLetsGrow).

 

Werken bij LetsGrow.com?

LetsGrow.com bestaat uit een team van meer dan dertig specialisten waaronder data-analisten, software developers en plantfysiologen. LetsGrow.com heeft de kennis en ervaring in huis om altijd te blijven innoveren met MyLetsGrow en om de glastuinbouw te ondersteunen met de tools die zij nodig hebben om betere resultaten te behalen.

Bekijk onze vacatures
Kelly de Zeeuw Office Manager
Winny van Heijningen Account Manager
Martin van Tol Sales Manager
Ton van Dijk Global Head of Sales and Operations
Yvonne Smits Customer Support
Evert Wassink HR Manager
Amar Kanhai Customer Support
Jan Voogt Senior Researcher

Organisatiestructuur

LetsGrow.com maakt onderdeel uit van Batenburg Techniek, waarbij Batenburg Techniek als technisch dienstverlener in het hart van de smart industry werkt. Met ruim 1.000 specialisten richt Batenburg zich op het slimmer, veiliger en duurzamer maken van de productie, teelt en vastgoedexploitatie van klanten in de industrie, infra en tuinbouw. Vanuit langdurige klantrelaties wordt gewerkt met een creatief oplossingsvermogen en een energieke werkhouding aan succesvolle projecten. Lees meer over Batenburg en onze specialisten op www.batenburg.nl.