Ook in deze tijd: stage lopen bij LetsGrow.com

Ook in deze tijd: stage lopen bij LetsGrow.com

25 februari 2021

Bij LetsGrow.com hebben we studenten hoog in het vaandel staan. Studenten zijn immers de professionals van de toekomst. Daarom biedt LetsGrow.com studenten graag een stage of, in een later stadium, een bijbaan aan. Maar met welke studierichtingen kun je bij LetsGrow.com terecht? We begrijpen dat dit misschien wat vaag is. Op onze website kun je alles lezen over data, plantenfysiologie en software. Welke studenten passen dan het beste bij ons?
Het antwoord is dat je bij LetsGrow.com met verschillende studies kunt stagelopen. We hebben vaak plaats voor stagiaires in veel verschillende disciplines. Om je een beter beeld te geven, hebben we onze huidige stagiaires gevraagd iets meer te vertellen over zichzelf, de studies en hun opdracht bij LetsGrow.com.

 

Nick van Leeuwen – Technische Informatica

Ik ben Nick van Leeuwen en ik studeer Applied Computer Science aan de Hogeschool Rotterdam. In het afgelopen half jaar heb ik stage gelopen bij LetsGrow.com. Tijdens mijn stage heb ik gewerkt aan de mogelijkheden van een hulp op afstand systeem met bijvoorbeeld de Google Glass.  Deze ontwikkeling zou in de toekomst teeltadviseur goed kunnen helpen.

Owen Braber – Computer Engineering

Hallo, mijn naam is Owen Braber en ik ben een 20-jarige student uit Vlaardingen. Momenteel studeer ik Informatica (‘Technische Informatica’) aan de Hogeschool Rotterdam. Ik ben afstudeerstagiaire bij LetsGrow.com, aangezien dit het laatste jaar van mijn bachelor is. Momenteel werk ik in het kader van mijn afstuderen aan een product waarmee planten of bloembollen gemonitord kunnen worden, zodat de gebruikte kweekmethode in grote lijnen beter geanalyseerd kan worden.

Roos Martens – Master Spaceflight

Hoi, mijn naam is Roos, ik ben 24 jaar oud en woon in Rotterdam. Ik ben net begonnen met mijn stage bij LetsGrow.com en ik bekijk de mogelijkheden voor het beter in kaart brengen van de groei van slagewassen. Deze stage is onderdeel van mijn master Spaceflight aan de TU Delft: dus dit zal zeker een ander onderwerp zijn dan ik gewend ben. Naast studeren doe ik aan veldhockey en tennis (als dat weer mogelijk is natuurlijk), en speel ik graag piano. Al met al heb ik erg veel zin om aan de stage te beginnen en te zien waar dit project heen kan gaan!

Tyson Breederland- Horticulture & Business Management

Hallo, mijn naam is Tyson. Ik kom oorspronkelijk uit Canada en zit nu in mijn derde jaar van de studie Horticulture & Business Management aan de HAS in Den Bosch. Tijdens mijn stage hier bij LetsGrow.com zal ik een onderzoeksproject afronden waarbij ik zal kijken naar correlaties in kasdata en het gebruik van bepaalde sensoren voor verbeteringen in Data-Driven Growing.

Joeri Missler – Toegepaste Wiskunde

Mijn naam is Joeri Missler en ik ben 25 jaar oud. Ik studeer Toegepaste Wiskunde aan De HHS in Delft. In mijn vrije tijd kijk ik graag films of series en doe ik aan verschillende sporten. Bij LetsGrow.com ben ik bezig met mijn scriptie over het verbeteren van de nauwkeurigheid van de energievoorspellingen voor kassen van klanten.

Zoals je kunt lezen passen studenten met veel verschillende studies en opdrachten bij LetsGrow.com. Elke periode hebben we plaats voor een aantal stagiaires op verschillende vakgebieden. Heb je interesse in een stage bij LetsGrow.com hou dan onze vacaturepagina in de gaten.

Ben je nu geen student meer, maar ben je op zoek naar een vaste baan? Deze hebben we ook beschikbaar! Check het hier. Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Marieke Kempen via 010-4608029

 

 

Contact Ton