Spaans webinar: Oogstprognoses

Spaans webinar: Oogstprognoses

25 augustus 2020

Machine Learning Oogstprognose

Op 10 september 2020 organiseert LetsGrow.com een Spaanstalig webinar. Onze experts leggen aan de LetsGrow.com-gebruikers en andere belanghebbenden wereldwijd uit hoe LetsGrow.com AI toepast om het groeiproces van de gewassen te optimaliseren. De voornaamste reden voor dit webinar is om gebruikers te informeren over hoe zij het rendement kunnen vergroten en een nauwkeurige oogstprognose te maken.

In slechts één uur van uw tijd informeren onze experts u over de LetsGrow.com-tools die uw bedrijf winstgevender maken en hoe u kunt anticiperen op de markt. Bovendien wordt uitgelegd hoe u een hoger rendement behaalt en hoe u kunt vooruitlopen op wat er in de kas gebeurt of gaat gebeuren.

AI: Machine Learning
Technologische vooruitgang heeft ons in staat gesteld om snel te evolueren naar een wereld waarin computers een onmisbare rol spelen; niet alleen om informatie te beheren en op te slaan. De huidige Machine Learning-systemen dragen bij aan het vergroten van het menselijk redeneervermogen. Op deze manier wordt het mogelijk om in een korte tijd problemen op te lossen en hierop de anticiperen.

AI-systemen hebben de mogelijkheid om in een korte tijd grote hoeveelheden informatie te genereren, analyseren en correleren, waardoor het de perfecte tool is voor het creëren van bijvoorbeeld oogstprognoses. Machine Learning opent de deuren voor het behalen van betere resultaten en het optimaliseren van teeltprocessen.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan dit webinar? Dat kan! Klik hier om u aan te melden.

Contact Ton

Gerelateerde artikelen